Skip to main content

Zalen

Zalen

Golfbaan Spaarnwoude heeft voor elke gelegenheid de gepaste ruimte. Diverse (vergader)zalen met elk een eigen karakter en mogelijkheden.

De Hooizolder is bij uitstek geschikt voor een vergadering, lezing of seminar. Een rustige plek met uitzicht over de golfbaan en voorzien van audiovisuele apparatuur, airco en flip-over. Deze ruimte is te reserveren tot max 15 deelnemers en er zijn diverse opstellingen mogelijk.

De Hooizolder

De Waterkant biedt dankzij het aangrenzende terras een ideale mogelijkheid voor een presentatie waarbij binnen en buiten in elkaar over kunnen vloeien. Deze ruimte heeft een prachtig uitzicht over de golfbaan en het water. De waterkant heeft een eigen ingang, bar en terras. Door zijn afmeting is deze zaal zeer geschikt voor feesten, dinners, (bedrijfs)golfdagen of andere gelegenheden. Deze zaal ligt gescheiden van de brasserie, waardoor u altijd met uw eigen gezelschap bij elkaar bent. Deze ruimte is te reserveren tot circa 100 deelnemers en er zijn veel opstellingen mogelijk.

Waterkantzaal

’t buitenhuys is de nieuwste aanwinst op het aanbod van vergaderzalen. ’t buitenhuys is geweldig gelegen aan de green van de 18e hole. Het is de voormalige dagloner en verbouwd tot een gemoedelijk vertrek waar u in alle rust kunt vergaderen of brainstormen. De ruimte is van alle gemakken voorzien zoals Wifi, audiovisuele apparatuur, flip-over, een keuken, toilet, koffiezetapparaat en koelkast en is te reserveren tot max. 22 deelnemers. Er staat 1 lange vergadertafel.

’t Buitenhuys

Terrassen

Rondom het clubhuis liggen 3 terrassen. Het grootste terras ligt aan de voorkant van ons restaurant Graan voor Visch. Dit gezellige terras ligt heerlijk in de luwte en altijd in de zon waardoor men er al snel behaaglijk zit.

De grote zonneschermen zorgen ervoor dat het ook bij zeer warm weer aantrekkelijk vertoeven is. Dit terras is altijd druk bezocht en staat ook bekend om zijn gezelligheid, u kunt er heerlijk lunchen en dineren of gewoon even wat drinken.

Aan de andere kant van het gebouw ligt een iets kleiner terras met mooi uitzicht op de 18e hole. Direct langs dit terras loopt een fietspad en maakt het daarom extra geschikt voor een pitstop voor fietsers die gelijktijdig hun accu hier kunnen opladen.

Het derde terras ligt aan de oostkant en heeft een prachtig uitzicht over het water. In de aangrenzende zaal ‘de Waterkant’ worden veel partijen gehouden en daarbij wordt graag gebruik gemaakt van dit terras.