Skip to main content
 
 
 
 

You play the way you practice...

Baanoverzicht ↓Oefenfaciliteiten

De baan
in
beeld

Nieuwe stroke index E, D en C holes

De stroke index van de E, D en C holes heeft een update gekregen. De nieuwe scorekaarten vind je bij de receptie en binnenkort ook op onze website. De nieuwe stroke index staat wel al op golf.nl, dus je kunt je kaart gewoon invullen!

De baan

De E, D en C wedstrijdbanen worden ook wel de Championship Course genoemd. Deze fascinerende banen zijn bedoeld voor de geoefende speler die de holes in dit uitgestrekte natuurgebied, elke keer weer als een uitdaging zal ervaren.

De holes kunnen in verscheidene combinaties worden gelopen. De 18 holes wedstrijden vinden over het algemeen op de E > D holes plaats. De C lus wordt in de regel als 9 holes baan gereserveerd maar ook de E & D banen kunnen, buiten prime time, ook voor een 9 holes ronde gelopen worden. (Hiervoor kunt u bellen naar de receptie)

Om de doorstroming in de baan te bevorderen vullen wij, indien nodig, zonder overleg de flights aan tot een drie- of vierbal.

De A en B holes zijn net zo mooi en afwisselend als de wedstrijdbanen maar zijn aanmerkelijk korter. Deze holes bestaan uit par 3 en 4 en variëren tussen de 99 en 277 meter. Deze relatief korte banen zijn een behoorlijke uitdaging voor zowel de geoefende- als beginnende speler. Een handicap is niet verplicht maar enige ervaring is wel een must.

Een behoorlijk pluspunt: door het uitstekende baanonderhoud hebben wij het hele jaar door zomergreens, met uitzondering van extreme weersomstandigheden.

Q
Qualifying
Trolleys