Skip to main content
 
 
 
 

You play the way you practice...

Baanoverzicht ↓Oefenfaciliteiten

De baan
in
beeld

De E, D en C wedstrijdbanen worden ook wel de Championship Course genoemd. Deze fascinerende banen zijn bedoeld voor de geoefende speler die de holes in dit uitgestrekte natuurgebied, elke keer weer als een uitdaging zal ervaren.

De holes kunnen in verscheidene combinaties worden gelopen. De 18 holes wedstrijden vinden over het algemeen op de E > D holes plaats. De C lus wordt in de regel als 9 holes baan gereserveerd maar ook de E & D banen kunnen, buiten prime time, ook voor een 9 holes ronde gelopen worden. Om de doorstroming in de baan te bevorderen vullen wij, indien nodig, zonder overleg de flights aan tot een drie- of vierbal.

De A en B holes zijn net zo mooi en afwisselend als de wedstrijdbanen maar zijn aanmerkelijk korter. Deze holes bestaan uit par 3 en 4 en variëren tussen de 99 en 277 meter. Deze relatief korte banen zijn een behoorlijke uitdaging voor zowel de geoefende- als beginnende speler. Een handicap is niet verplicht maar enige ervaring is wel een must.

Een behoorlijk pluspunt: door het uitstekende baanonderhoud hebben wij het hele jaar door zomergreens, met uitzondering van extreme weersomstandigheden.

Q
Qualifying
Trolleys


Oefenfaciliteiten

Golfbaan Spaarnwoude beschikt over uitgebreide oefenfaciliteiten. Zo vindt u op de driving range ruim 90 afslagplaatsen waarbij de verschillende targets het afslaan extra aantrekkelijk maken. Een groot gedeelte is overdekt en er is een apart gedeelte voor lessen waar u in alle rust samen met de professional aan uw swing kunt werken.

De driving range is voor een ieder gratis toegankelijk en reserveren is niet nodig. De ballenmachine werkt contactloos. Rondom de terrassen bevinden zich nog een aantal grote putting- en chipping greens met diverse bunkers om uw korte spel te oefenen.

De driving range is elke dinsdag t/m vrijdag verlicht tot 20:00 uur. (uitgezonderd slechte weersomstandigheden) Bij twijfel kunt u tot 16.00 uur bellen met de receptie op 023 538 55 99

Inrange

Inrange is op alle 90 afslagplaatsen uitgerust met apparatuur om je slagen te volgen, de gegevens worden vastgelegd op je persoonlijke touchescreen of via de Inrange App op je telefoon. Dit radar-bal-volgsysteem zal op alle matten, te gebruiken zijn. Of je nu je spel wilt verbeteren of voor de eerste keer een balletje slaat, de training programma’s zijn geschikt voor iedereen!

Inrange is gemaakt voor golfers die graag willen trainen en hun spel willen verbeteren. Wanneer je afslaat, worden alle gegevens vastgelegd via de radar en rechtstreeks gedeeld met je persoonlijke touchscreen. Zo weet je precies welke afstand je bal heeft afgelegd en hoe nauwkeurig je slag is. Alle gegevens worden via de Inrange App® op je telefoon opgeslagen.

Download gratis de Inrange App® in de Google Play of App Store.

Update ballenmachine

De E-rangekey werkt vanaf heden niet meer op de ballenmachine. U kunt ballen halen in de shop met het tegoed van de E-rangekey of contactloos op de ballenmachine.
In de maand april zorgen wij dat de tegoeden (tegoed én borg E-rangekey) overgezet worden op een betaalapp genaamd MyNetpay. Deze app is ter vervanging van de E-rangekey.  U kunt hiermee bij de machine uw tegoed opwaarderen.

Tarieven ballenmachine
18 ballen € 1,50
36 ballen € 2,50
54 ballen € 3,75
90 ballen € 6,00