Wat fijn dat u er weer bent...

Ga naar baanoverzicht

 
 

Een starttijd reserveren is verplicht...

Ga naar baanoverzicht

 
 

Lees de regels hieronder goed door...

Ga naar baanoverzicht

 
 

De driving range is open...

Ga naar baanoverzicht

De baan
in
beeld

Fijn dat u weer terug bent!

Naast landelijke maatregelen gelden ook speciale Corona-maatregelen op Golfbaan Spaarnwoude.

De baan en oefenfaciliteiten zijn open. Op de putt- en chipholes geldt één persoon per cup, maar ook op de driving range is “social distance” heel belangrijk. Deze zijn zonder reservering (maar op gepaste afstand) toegankelijk.
Daarnaast kunt u bij het restaurant koffie, broodjes en snacks to go afhalen en maand 1 juni is het restaurant en terras vanaf 12.00 uur weer geopend.

Starttijden & openingstijden
De belangrijkste is dat ALLE golfers verplicht een (online) starttijd boeken voor 9- of 18 holes. Telefonisch is mogelijk maar dan kunt u slechts 48 uur van te voren reserveren  Inlopen of op de bonnefooi aanwaaien en vragen om de eerstvolgende starttijd is geen optie!

Overige regels

– Een starttijd boeken is verplicht.
Inlopen of op de bonnefooi aanwaaien en vragen om de eerstvolgende starttijd is geen optie!
Maximaal 15 minuten voor uw activiteit bent u welkom op Spaarnwoude.
Aanmelden bij de receptie in de golfshop is verplicht.
– De 1,5 meter maatregel is overal op Spaarnwoude van toepassing, tenzij gespeeld wordt met iemand uit het eigen huishouden.
– Bij verkoudheidsverschijnselen, koorts en hoesten dient u thuis te blijven.
Buggy’s zijn tot 18.00 uur beschikbaar mét materiaal om deze schoon te maken. Ook hier geldt weer, gezamenlijk gebruik mag, maar alleen door personen uit hetzelfde huishouden.
– Buggy’s zijn uitsluitend telefonisch te reserveren via de receptie (023-5385599)
– De diverse looprichtingen (één-richting) zijn aangegeven middels signing op de vloer om de 1,5 meter afstand te kunnen bewaren. Zo zijn er o.a. wachtlijnen aangegeven in shop en brasserie.
– De toiletten zijn afgesloten. U kunt wel gebruik maken van de toiletten in de kleedkamer, omdat daar de afstand beter bewaard kan worden, de douches etc. zijn wel afgesloten.
Harken in de bunkers zijn verwijderd.
Holecups zijn verhoogd, zodat de vlag NIET aangeraakt hoeft te worden.
Ballenwassers zijn afgedekt.
Prullenbakken staan open maar neem uw afval s.v.p. mee naar huis.
– lockers zijn toegankelijk gedurende de openingstijden van de baan.

Blijf gezond en pas op elkaar!

Q
Qualifying
Trolleys


Oefenfaciliteiten
zijn open

Golfbaan Spaarnwoude beschikt over uitgebreide oefenfaciliteiten. Zo vindt u op de driving range ruim 90 afslagplaatsen waarbij de verschillende targets het afslaan extra aantrekkelijk maken. Een groot gedeelte is overdekt en er is een apart gedeelte voor lessen waar u in alle rust samen met de professional aan uw swing kunt werken.

De driving range is voor een ieder gratis toegankelijk en de ballenmachine werkt op Euromunten.

Rondom de terrassen bevinden zich nog een aantal grote putting- en chipping greens met diverse bunkers om uw korte spel te oefenen. Daarbij zijn er nog 12 Pitch- & Putt holes die perfect zijn voor de beginnende golfer, de jeugd maar zeker ook voor scholen om eens te komen kennismaken met de golfsport. U dient hiervoor wel te reserveren via 023-5385599, de kosten hiervoor bedragen € 5,00 p.p. inclusief clubs en een golfbal.

De oefenfaciliteiten zijn in de zomer geopend van 07.00 uur tot 1 uur vóór zonsondergang. In de wintertijd zal de driving range op woensdag en donderdag tot 20.00 uur verlicht worden.