Cursusinformatie

Stap 0: introductie in golf € 35,00 p.p. (1 les van 2,5 uur)
Tijdens de cursus worden verschillende onderdelen van het golfspel behandeld. Putten, de swing en natuurlijk de nodige etiquette en veiligheidsregels. De cursus is inclusief een baanles om een oefenronde te spelen onder begeleiding van de professional. Er is per cursus plek voor minimaal 3 en maximaal 8 personen.
Heb je vragen of wil je inschrijven? Neem dan contact op met Wigger Bosman via academie@golfbaanspaarnwoude.nl

Baanpermissie € 99,00 p.p. (4 lessen van 1,5 uur)
Deze cursus is een voordelige en laagdrempelige manier om te kijken of je golf echt leuk vindt. Je leert hoe je veilig kunt golfen, door te werken aan je golftechniek. Daarnaast leer je alles over de etiquette op een golfbaan. Dit doe je onder begeleiding van een golfprofessional die je ook mee in de baan neemt om praktijkervaring op te doen. Golfbaanpermissie geeft je de mogelijkheid om je vaardigheden verder te ontwikkelen naar de volgende stap: handicap 54.

Je maakt kennis met de omgeving op de golfbaan en leert de basisbeginselen van golf: techniek en etiquette. Hiermee ben je in staat om op een plezierige en veilige manier baanervaring op te doen. Je leert ook hoe je zelf kunt oefenen en je fysieke voorbereiding kunt doen. Fairplay binnen de golfsport staat hoog in het vaandel. De cursus is inclusief een baanles om een oefenronde te spelen onder begeleiding van de professional. Er is per cursus plek voor minimaal 3 en maximaal 8 personen.

Klik hier om je in te schrijven via Golfstart

Let op: meld je op de eerste cursusdag uiterlijk 20 min. voor aanvang van de les bij de receptie van de golfbaan. Je wordt vriendelijk verzocht de betaling van € 99,00 aldaar te voldoen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.