Skip to main content

Oefenfaciliteiten

Driving Range

Golfbaan Spaarnwoude beschikt over uitgebreide oefenfaciliteiten. Zo vind je op de driving range ruim 90 afslagplaatsen waarbij de verschillende targets het afslaan extra aantrekkelijk maken. Een groot gedeelte is overdekt en er is een apart gedeelte voor lessen waar je in alle rust samen met de professional aan je swing kunt werken.

Onze Driving Range is elke dag geopend tot 20:00 uur.

De Driving Range is voor een ieder gratis toegankelijk en reserveren is niet nodig. De ballenmachine werkt met contactloos betalen of de app MyNetPay.

Tarieven ballenmachine
18 ballen € 1,55
36 ballen € 2,60
54 ballen € 3,90
90 ballen € 6,25

Rondom de terrassen bevinden zich nog een aantal grote putting- en chipping greens met diverse bunkers om je korte spel te oefenen.

Bel voor vragen vooral even met de receptie op 023 – 538 55 99 (tot 18:00 uur).

Inrange
Als één van de eerste golfbanen in Nederland zijn wij een samenwerking aangegaan met Inrange.

Het Inrange systeem is gemaakt voor iedere golfer, of je nu je spel wilt verbeteren of voor de eerste keer een balletje slaat! Je bal wordt na elke slag door de radar gevolgd. Alle gegevens zijn te zien op je persoonlijke touchscreen of je telefoon. Zo weet je precies welke afstand je bal heeft afgelegd en hoe nauwkeurig je slag is. Alle gegevens worden in de Inrange App® op je telefoon opgeslagen. Download de Inrange App® gratis in de Google Play of App Store!

Op 25 van de 90 afslagplaatsen op de Driving Range vind je een touchscreen met de Inrange app®. Op de andere 65 matten kun je jouw eigen telefoon in een van de houders plaatsen.

Wedstrijdelement Inrange
Met het gebruik van de Inrange App® wordt het mogelijk om interactieve en competitieve elementen aan je training op de Driving Range toe te voegen. Zo organiseert Inrange maandelijks wedstrijden waarbij je golfskills gemeten kunnen worden aan de spelers op alle 47 andere banen over de hele wereld, die ook gebruik maken van het Inrange systeem.

Download de Inrange App® gratis in de Google Play of App Store!

Bay vs. Bay
Regen is niet langer een legitieme reden om jouw golfdag in het water te laten vallen. Daag je vrienden uit in vier verschillende spelvormen met Bay vs. Bay!

Tarieven
2 personen 1 uur €5,00
3 personen 1 uur €7,50
half uur extra €2,50

Profiteer nu de hele maand november van gratis spelen! Speelcode is aan te schaffen bij de receptie.

Shrinking Target
Hoe nauwkeuriger, hoe moeilijker! Speel de targets aan en verdien punten, maar hoe vaker je een target raakt, des te kleiner deze wordt en des te meer punten hij oplevert.

Destroyer
Kies je wapen, richt en vuur! Je missie is simpel: vernietig zoveel mogelijk range territorium en verzamel zoveel mogelijk punten.

Bulls Eye
Zonder risico geen overwinning! Des te verder het target, hoe meer punten je verdient door het raken ervan. Ga je voor veilig dichtbij of waag je het op een hoge score?

Black Jack
Pokerface niet inbegrepen! Elk target verandert in een speelkaart. Speel je veilig naar de kaarten dichtbij of ga je All In voor de 21?

Download de Inrange+ App® gratis in de Google Play of App Store!