Skip to main content

Lidmaatschap club

GolfClub Spaarnwoude!
is al meer dan 40 jaar dè vereniging op de baan van Golfbaan Spaarnwoude. Met ruim 2400 leden en een dynamisch verenigingsleven is er voor iedereen wel een activiteit die aansluit op de persoonlijke wensen. Denk hierbij aan competitieve wedstrijden maar ook de wedstrijden waarbij gezelligheid voorop staat en in allerlei type spelvormen zoals de jaarlijkse Cross Country, de NGF competities, de maandbekers, herenmiddagen en damesochtenden… kortom, teveel om op te noemen.

Wilt u lid worden van deze actieve club die gastvrijheid, gezelligheid en kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan? Lees dan snel verder wat wij voor u in petto hebben.

Join the club; lidmaatschap of abonnement
Golfclub Spaarnwoude biedt een lidmaatschap en abonnement voor iedere golfer. Iedereen is welkom, van de zeer actieve golfer die graag wekelijks meedoet aan clubwedstrijden tot de speler die slechts een enkele keer per jaar kan/wil spelen.

“dat kan ook niet anders want met ruim 2400 leden zijn we
een van de grootste clubs in Nederland”

Jongeren t/m 25 jaar krijgen 50% korting en golfers t/m 30 jaar ontvangen 25% korting op een A-lidmaatschap met een 120 x 9 holes abonnement

Jeugdgolfers t/m 20 jaar krijgen bijna wekelijks golfles vanaf € 350,- per jaar; in dat bedrag zit ook nog een vouchers pakket voor 25 x 9-holes verwerkt.

Als A-lid kunt u kiezen welk abonnement het beste bij u past: van 60 x 9 holes tot 160 x 9 holes en in de wintermaanden zelfs onbeperkt

U heeft al een abonnement vanaf € 90,- per maand

Het Hoge Land 6
1981 LT Velsen-Zuid
023-5382708
secretariaatgc@gcspaarnwoude.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.