Skip to main content

Handicarts

Handicarts

Handicarts

Ma 08:00 - 17:00
Di 08:00 - 17:00
Wo 08:00 - 17:00
Do 08:00 - 17:00
Vr 08:00 - 17:00
Za 08:00 - 17:00
Zo 08:00 - 17:00

Foto gallerij

Club gapping
Het merendeel van de golfers weet niet precies hoe ver ze slaan met hun clubs en ook niet of er wel voldoende spreiding zit tussen hun golfclubs. Zonder dit te weten kan het zijn dat meerdere clubs dezelfde afstand bereiken, waardoor er een grote afstand ontstaat in de set.
Met behulp van de FlightScope kan dit in kaart worden gebracht. De instructeur kan u vervolgens adviseren hoe deze afstand opgevuld kan worden. Dit is afhankelijk van techniek, snelheid, verkeert afgestelde clubs of een verkeerde samenstelling.

“Het merendeel van de golfers weet niet precies hoe ver ze slaan met hun clubs en ook niet of er wel voldoende spreiding zit tussen hun golfclubs”

Combine test
IBenieuwd naar de sterke en zwakke punten van uw swing? Reserveer dan de FlightScope Combine test. Tijdens deze 60 minuten durende test slaat u 3-5 ballen op verschillende doelen tussen de 30 en de 200 meter. U krijgt vervolgens punten voor elke slag op basis van afstand en nauwkeurigheid. De slagen kunt u virtueel terugzien op de tabled en krijgt constant gesproken feedback over elk schot. Na het voltooien van de FlightScope Combine
test krijgt u direct feedback en ontvangt u een totaalscore.

Registreer via de offerte aanvraag aan de rechterzijde van deze pagina en stel zelf uw vergadering samen. U begint met het kiezen van een datum, voert het aantal personen in en zoekt vervolgens het arrangement dat bij u past.

  • MM slash DD slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.