Skip to main content


Golfbaan Spaarnwoude is overgestapt naar een nieuw reserveringssysteem: Teecontrol. Dit moderne, overzichtelijke en snelle boekingssysteem zal ons vorige boekingssysteem vervangen. Wij proberen je zo goed mogelijk te helpen, ondanks dat het systeem gemakkelijk hanteerbaar is kan een uitleg geen kwaad.
Let op: Je kunt nu een account aanmaken en je starttijden reserveren via TeeControl.


Dit zijn een paar dingen die je moet weten:

1. ACCOUNT AANMAKEN
Ga naar https://spaarnwoude.teecontrol.com. Ga naar account aanmaken. (Zie je een kalender? Boven de kalender staat een pijl naar links. Klik hier en je kunt kiezen voor ‘inloggen’ en daarna  ‘account aanmaken’.) Vul hier je e-mailadres in en maak een wachtwoord aan (minimaal 8 tekens). Je ontvangt een bevestigingslink om je account te activeren.

2. STARTTIJDEN BOEKEN VIA TEECONTROL (Vanaf 27 december boeken voor januari*)
Je kunt je starttijd boeken en je reservering beheren via TeeControl. Boek hier jouw starttijd via TeeControl. Ook gastspelers kunnen een account aanmaken met deze link.
Hoe werkt het boeken van jouw starttijd? Volg de stappen:

 1. Kies de datum.
 2. Kies het moment en het aantal holes.
 3. Kies welke ronde en het aantal spelers.
 4. De beschikbare starttijden worden getoond. Het groene nummertje (1,2,3) naast een starttijd geeft aan hoeveel plekken er al bezet zijn van die tijd.

3. INCHECKEN MET QR CODE (vanaf 2 januari 2024)
Kom je golfen dan kun je maximaal 1 uur voorafgaand aan je starttijd online inchecken. Scan de QR code op de posters in de receptie met je TeeControl Webapp. Check je liever in bij de balie dan mag dat ook.

*Clubleden kunnen pas 3 weken vooruit boeken wanneer de abonnementen begin januari worden gekoppeld.

Hoe maak ik mijn account vindbaar voor anderen?
Als je wilt dat andere spelers jou kunnen vinden in TeeControl, zodat ze jou kunnen toevoegen aan hun boeking, dien je je vindbaarheid aan te passen.

 1. Ga naar: https://spaarnwoude.teecontrol.com en log in
 2. Klik op de 3 horizontale streepjes rechtsboven in het witte vlak
 3. Klik op ‘mijn gegevens’
 4. Scroll naar beneden en klik op ‘profiel bewerken’
 5. Klik rechts naast ‘te vinden door’
 6. Kies of je vindbaar wilt zijn door alleen vrienden, alleen leden of iedereen
 7. Klik op ‘profiel opslaan’

Hoe nodig ik vrienden uit of accepteer ik vriendschapsverzoeken?

 1. Ga naar: https://spaarnwoude.teecontrol.com en log in
 2. Klik op de 3 horizontale streepjes rechtsboven in het witte vlak
 3. Klik op vrienden
 4. Om vrienden te vinden klik je “mijn vrienden” en typ je de naam van je vriend in de zoekbalk. Gevonden? Dan kun je die persoon uitnodigen om vriend te worden.
 5. Om een vriendschapsverzoek te bekijken en beoordelen klik je op “verzoeken”. Hier kun je het verzoek bevestigen of afwijzen.
 6. Na bevestiging ontvang je een e-mail en staat je vriend je vriendschapslijst.

Is er een mobile app voor de telefoon?
TeeControl werkt met een Webapp. “Normale” apps moet je via de appstore downloaden, de TeeControl Webapp vindt je daar niet. Een Webapp werkt via de internetbrowser. Om de TeeControl Webapp op je telefoon te zetten doorloop je de volgende stappen

 1. Open de browser op je telefoon
 2. Voer de URL https://spaarnwoude.teecontrol.com
 3. Klik op het icoontje (afhankelijk van welk toestel je hebt) wat je de opties geeft om de webpagina o.a op te slaan. (De knop voor “delen”)
 4. Klik op “zet op beginscherm” (Op iPhone dient u hiervoor na het klikken op “delen” naar beneden te scrollen naar deze optie)
 5. Klik op “voeg toe” rechtsboven in je scherm
 6. De TeeControl Webapp staat nu op je beginscherm

Hoe annuleer ik een starttijd?
Zoek je geboekte starttijd onder “mijn reserveringen” en klik op annuleren. Dit kan alleen als je een account hebt aangemaakt. Zonder account annuleer je je starttijd via de receptie op 023 538 55 99.

Gelieve niet via de mail starttijden annuleren.

Stappenplan in beeld
Wil je bovenstaande stappen ook graag in beeld zien in plaats van alleen in tekst? Dat kan! Klik op een van de afbeeldingen hieronder.

Reserveringsvoorwaarden Golfbaan leden

Let op. De abonnementen van de clubleden worden pas vanaf 2 januari in het nieuwe systeem gezet. Daarom zal er bij uw reservering tót die tijd een greenfeeprijs zichtbaar zijn i.p.v. de credits
Als rittenkaart houder van Golfbaan Spaarnwoude kun je 2 weken van tevoren reserveren en als greenfee speler 1 week vooruit.
Indien je wilt annuleren dien je dit 24 uur van tevoren door te geven, telefonisch of via je persoonlijke portal op TeeControl. Indien je niet annuleert zullen de ritten van je conto worden afgeschreven, of de geboekte greenfee in rekening worden gebracht. Uiteraard geldt dit ook voor een No Show.
Als rittenkaarthouder kun je maximaal 9 starttijden in 2 weken reserveren. Zorg dus dat je zichtbaar bent in TeeControl en je vrienden toevoegt.
Een ieder dient zich vóór het spelen persoonlijk aan te melden via de QR code in de shop/receptie of bij een receptiemedewerker.

 

Bij vragen kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 023 538 55 99 of even de receptie binnen te lopen.