Bruiloft of feestavond

Golfbaan Spaarnwoude is de perfecte locatie voor feesten en partijen. Groot of klein; door de verschillende zalen hebben wij altijd de geschikte ruimte. Velen zijn u al voor gegaan waardoor wij veel ervaring hebben om uw feest tot in de puntjes te regelen en te zorgen dat alles naar uw wens verloopt. Een verjaardag, jubileum of andere feestelijke gelegenheid, wij zorgen ervoor dat u en uw gasten tevreden naar huis gaan.

Trouwen op de Golfbaan

Golfbaan Spaarnwoude is door zijn ligging midden in het natuur en recreatiegebied Spaarnwoude een prachtige plek om de dag van uw leven te vieren. De gezellige en gemoedelijke sfeer in combinatie met de mooie ruimtes, de luxe aankleding en de mogelijkheid om bij mooi weer ook heerlijk buiten te vertoeven zoals bijvoorbeeld in en rondom ons prachtige prieeltje maken onze locatie tot iets unieks. Onze professionele keukenbrigade vult de dag graag naar uw wensen in, of u nu kiest voor een mooi diner, een heerlijk buffet of een uitgebreid walking diner, zij zullen u en uw gasten niet teleurstellen. Ons bedienend personeel is professioneel, vriendelijk, enthousiast en maken het u graag naar de zin.

Wilt u meer informatie? Bekijk de banquetingmap of neem contact op met de afdeling events 023-5372549 of via onderstaand contactformulier.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.