Life is short, make every outfit perfect!

Bekijk onze collectie

 

Zin in een nieuwe outfit, maak snel een afspraak!

We mogen weer winkelen zonder afspraak. Een goed moment om je golfronde met een trendy outfit te combineren. Laat je eens inspireren door het Zweedse topmerk J.Lindeberg, stijlvol, elegant en nèt even anders. Voor de trendsetters dus een echte must onze shop binnen te lopen en je slag te slaan!

Reserveren
In december hebben wij u bericht over een nieuw reserveringssysteem waar wij in januari op over zouden gaan. Zoals u allen wel gemerkt heeft kunt u nog gewoon via ikgagolfen boeken en zijn wij niet over op het nieuwe systeem. Gezien de corona perikelen hebben wij besloten om dit uit te stellen, omdat trainen met- en implementeren van het systeem met de huidige restricties niet verantwoord is.
De veranderingen van starten om de 7 minuten i.p.v. 10 minuten, van 4 naar 2 personen per flight en visa versa hebben ons doen besluiten om alles bij het oude te laten.

Er veranderd voorlopig dus niets, al uw gegevens van ikgagolfen blijven hetzelfde en u kunt gewoon blijven reserveren.
Aan de balie reserveren is niet mogelijk vanwege de geldende corona maatregelen, dit dient u vooraf te doen (online of telefonisch). Komt u zich aanmelden en uw kaart halen? Dan verzoeken wij u dit alleen te doen, en niet samen met uw flightgenoot.

Inloggen reserveringssysteem
Stap 1: Vraag bij de receptie om uw ‘ikgagolfen id’.
Stap 2: Ga naar www.ikgagolfen.nl
Stap 3: Vul bij het veld e-mail uw ikgagolfen id in.
Stap 4: Vul bij het veld wachtwoord uw ikgagolfen id in.
Stap 5: Klik op aanmelden.

U bent nu ingelogd op uw persoonlijke pagina. Via uw persoonlijke pagina kunt u:

  • Gemaakte reserveringen inzien
  • Uw e-mail adres wijzigen
  • Uw wachtwoord wijzigen
  • Een starttijd reserveren
  • Zien hoeveel ritten u nog heeft
Ma 08:00 - 20:00
Di 08:00 - 20:00
Wo 08:00 - 20:00
Do 08:00 - 20:00
Vr 08.00 - 19:00
Za 07.30 - 19:00
Zo 07.30 - 19:00

Openingstijden shop

Nieuwe collectie in de shop…

Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder

Play hard(ware) to get..

Veel van de bekende merken golfclubs zijn bij ons in de shop te vinden zoals Callaway, Ping, Cobra, Titleist, Taylormade en Wilson. Naast de nieuwste modellen hebben wij regelmatig aanbiedingen van demomodellen. Of het nu een driver, een set ijzers of de nieuwste Odyssey putter is, we got it all.
Voor de golfliefhebber dus echt een must onze shop binnen te lopen en je slag te slaan! We hebben diverse mogelijkheden om de verschillende clubs te testen op de driving range of in de baan en wij zullen je graag van advies voorzien.

Door transpiratie, vuil en het weer slijten de grips van je clubs. Daarnaast verliezen ze na verloop van tijd het “plakkerige” gevoel waardoor je harder moet knijpen wat je lengte en accuratesse kost. Weet dus wanneer je grips aan vervanging toe zijn en maak een afspraak met de shop 023-5385599 voor een clubfitting zodat je klaar bent voor een swingend seizoen.