Skip to main content
 

Play hard(ware) to get..

Veel van de bekende merken golfclubs zijn bij ons in de shop te vinden zoals Callaway, Ping, Cobra, Titleist en Taylormade. Naast de nieuwste modellen hebben wij regelmatig aanbiedingen van demomodellen. Of het nu een driver, een set ijzers of de nieuwste Odyssey putter is, we got it all.
Voor de golfliefhebber dus echt een must onze shop binnen te lopen en je slag te slaan! We hebben diverse mogelijkheden om de verschillende clubs te testen op de driving range of in de baan en wij zullen je graag van advies voorzien.

Iedere golfer is uniek, het is daarom van belang dat je speelt met de clubs die het beste passen bij je golfspel. Maar laten we eerlijk zijn: een golfuitrusting is niet goedkoop. Een nieuwe set kost al gauw honderden euro’s. Daarom gaat er geen club bij ons de deur uit zonder dat deze op jouw lichaamsbouw (bijvoorbeeld armlengte en grootte van je hand) en swingsnelheid is aangepast.

Veel winkels die custom fitting aanbieden rekenen daar een flink bedrag voor. Wij staan op het standpunt dat als je een set of losse club koopt het beste advies, lees clubfitting, bij de prijs is inbegrepen. Wij hebben dan ook van bijna ieder model meerdere koppen en shafts klaar staan om die custom fit voor u uit te verzorgen. Gratis en met liefde voor het vak.

Door transpiratie, vuil en het weer slijten de grips van je clubs. Daarnaast verliezen ze na verloop van tijd het “plakkerige” gevoel waardoor je harder moet knijpen wat je lengte en accuratesse kost. Weet dus wanneer je grips aan vervanging toe zijn en maak een afspraak met de shop 023-5385599 voor een clubfitting zodat je klaar bent voor een swingend seizoen.

Ma 08:30 - 20:00
Di 08:30 - 20:00
Wo 08:30 - 20:00
Do 08:30 - 20:00
Vr 08.30 - 20:00
Za 08:30 - 20:00
Zo 08:30 - 20:00

Openingstijden shop