Positive mind, positive vibes, positive life

Bekijk onze collectie

Let’s play golf …

De golfshop is helaas gesloten voor aankopen. Uiteraard dient u zich wel te melden voor aanvang van uw ronde bij de receptie.

Shop till you drop!

Golfshop Spaarnwoude en stijl zijn in één adem te noemen en onlosmakelijk met elkaar verbonden. Altijd de nieuwste collectie golfschoenen, uiteraard vele soorten golfballen ‘musthaves’ en ‘wannahaves’ voor uw golfende partner, vrienden of familie. Voor elk budget verzorgen wij een mooi cadeau! Liever een cadeaubon? Ook die zijn verkrijgbaar voor ieder gewenst bedrag. Deze cadeaubon is te besteden aan producten uit de shop, een greenfee of golflessen.

Ben je op zoek naar leuke fashion en trendy accesoires? Dan heb je deze maand geluk, want de SALE is in volle gang! Mooie kortingen op geselecteerde items van diverse topmerken kleding. Altijd modieus, functioneel en nét even anders.

Ma 08:30 - 16:00
Di 08:30 - 16:00
Wo 08:30 - 16:00
Do 08:30 - 16:00
Vr 08.30 - 16:00
Za 08.30 - 16:00
Zo 08.30 - 16:00

Openingstijden shop

A small impression

Of our large collection…

Play hard(ware) to get..

Veel van de bekende merken golfclubs zijn bij ons in de shop te vinden zoals Callaway, Ping, Cobra, Titleist, Taylormade en Wilson. Naast de nieuwste modellen hebben wij regelmatig aanbiedingen van demomodellen. Of het nu een driver, een set ijzers of de nieuwste Odyssey putter is, we got it all.
Voor de golfliefhebber dus echt een must onze shop binnen te lopen en je slag te slaan! We hebben diverse mogelijkheden om de verschillende clubs te testen op de driving range of in de baan en wij zullen je graag van advies voorzien.

Door transpiratie, vuil en het weer slijten de grips van je clubs. Daarnaast verliezen ze na verloop van tijd het “plakkerige” gevoel waardoor je harder moet knijpen wat je lengte en accuratesse kost. Weet dus wanneer je grips aan vervanging toe zijn en maak een afspraak met de shop 023-5385599 voor een clubfitting zodat je klaar bent voor een swingend seizoen.