Vergaderen in het groen!

Vergaderen op één van de grootste golfbanen van Europa? een meeting tijdens de lunch, een brainstormsessie, een presentatie of uitgebreid vergaderen in een andere omgeving dan kantoor?  Hier kunt u het nuttige met het aangename combineren in een ontspannen, sportieve sfeer en de ideale locatie om ongestoord te werken; inspirerend, bijzonder en net even anders. Alle zalen zijn voorzien van Wifi, audiovisuele middelen en een flipover.

Heeft u even een pauze nodig of wilt u aan teambuilding doen? Combineer uw meeting met een sportieve activiteit zoals een ronde (Foot)golf of een clinic. Wilt u de vergadering uitbreiden of afsluiten met een heerlijk diner? Er kunnen diverse menu’s gearrangeerd worden, maar er kan natuurlijk ook van de kaart gegeten worden in restaurant Graan voor Visch of ’t Voorhuys.

Neem contact op met events 023-5372549 voor meer informatie, bekijk de banquetingmap of vul onderstaand aanvraagformulier in.

Waar bestaat het Plus arrangement uit?
– Diverse lekkernijen, onbeperkt koffie, thee en water
– Luxe broodjes belegd met jong belegen kaas, brie, diverse vleeswaren en rundvleeskroket. Koffie, thee, melk of jus d’orange naar keuze.
– Fruitmandje
– Gebruik van audiovisuele apparatuur
– Draadloze internetverbinding
– Flip-over
– Parkeren
– Zaalhuur (4 uur)

Wat zijn de kosten?
Prijs: € 50,00 p.p. (inclusief BTW)

Voorwaarden:
Bij alle vergaderingen geldt minimaal 8 personen.

De diverse zalen in beeld…

  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.