Graan voor Visch

Is bij uitstek “the place to be” voor golfers maar uiteraard zijn wandelaars en fietsers ook van harte welkom om in een gemoedelijke, sportieve sfeer neer te strijken en te genieten van een uitstekende kop koffie, een lunch of diner.

Seizoensgebonden, dagvers en lokaal zijn de sleutelwoorden voor chef-kok Koos van Galen en zijn brigade. Zij vertalen specerijen en dagverse producten naar klassieke brasseriegerechten in een modern jasje, die het onderscheid maken tussen lekker eten en een culinair hoogstandje Tel daar de vriendelijke, vakkundige bediening bij op dan hebben wij alle ingrediƫnten in huis om het u naar de zin te maken. Want hoe fijn is het als er bekende gerechten op de kaart staan die precies zo smaken als je had gehoopt.

Op het nabij gelegen terras is het heerlijk toeven en de grote zonneschermen zorgen voor de nodige beschutting. De lunch- en menukaart worden regelmatig op het seizoen aangepast en ook de wijnkaart biedt een breed scala aan diverse mooie en betaalbare wijnen.

Om te reserveren belt u naar 023-5383739 of vul onderstaand formulier in.

  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
  • :
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.