Skip to main content

Graan voor Visch

Openingstijden
Graan voor Visch opent om 8:00 uur en sluit naar gelang de drukte.
De keuken is geopend vanaf 10:00 uur en sluit een half uur na zonsondergang.

Bij slecht weer en vroeger vallen van de duisternis, veranderen de sluitingstijden. Bel bij twijfel vooral even met het restaurant op 023 538 3739.

 

Het Restaurant
Graan voor Visch is bij uitstek “the place to be” voor golfers maar uiteraard zijn wandelaars en fietsers ook van harte welkom om in een gemoedelijke, sportieve sfeer neer te strijken en te genieten van een uitstekende kop koffie, een lunch of diner.

Seizoensgebonden, dagvers en lokaal zijn de sleutelwoorden voor chef-kok Koos van Galen en zijn brigade. Zij vertalen specerijen en dagverse producten naar klassieke brasseriegerechten in een modern jasje, die het onderscheid maken tussen lekker eten en een culinair hoogstandje Tel daar de vriendelijke, vakkundige bediening bij op dan hebben wij alle ingrediënten in huis om het u naar de zin te maken. Want hoe fijn is het als er bekende gerechten op de kaart staan die precies zo smaken als je had gehoopt.

Op het nabij gelegen terras is het heerlijk toeven en de grote zonneschermen zorgen voor de nodige beschutting. De lunch- en menukaart worden regelmatig op het seizoen aangepast en ook de wijnkaart biedt een breed scala aan diverse mooie en betaalbare wijnen.