Oefenfaciliteiten

Driving Range

Golfbaan Spaarnwoude beschikt over uitgebreide oefenfaciliteiten. Zo vindt u op de driving range ruim 90 afslagplaatsen waarbij de verschillende targets het afslaan extra aantrekkelijk maken. Een groot gedeelte is overdekt en er is een apart gedeelte voor lessen waar u in alle rust samen met de professional aan uw swing kunt werken.

De driving range is voor een ieder gratis toegankelijk en reserveren is niet nodig. De ballenmachine werkt contactloos. Rondom de terrassen bevinden zich nog een aantal grote putting- en chipping greens met diverse bunkers om uw korte spel te oefenen.

De driving range is elke dinsdag t/m vrijdag verlicht tot 20:00 uur. (uitgezonderd slechte weersomstandigheden). Bij twijfel kunt u tot 16.00 uur bellen met de receptie op 023 538 55 99

Inrange

Als één van de eerste golfbanen in Nederland zijn wij bezig het Inrange systeem te installeren.

Inrange is op alle 90 afslagplaatsen uitgerust met apparatuur om je slagen te volgen, de gegevens worden vastgelegd op je persoonlijke touchescreen of via de Inrange App op je telefoon. Dit radar-bal-volgsysteem zal op alle matten, te gebruiken zijn. Of je nu je spel wilt verbeteren of voor de eerste keer een balletje slaat, de training programma’s zijn geschikt voor iedereen!

De komende weken zullen er diverse werkzaamheden plaatsvinden op de driving rang om het Inrange systeem te plaatsen.

Inrange is gemaakt voor golfers die graag willen trainen en hun spel willen verbeteren. Wanneer je afslaat, worden alle gegevens vastgelegd via de radar en rechtstreeks gedeeld met je persoonlijke touchscreen. Zo weet je precies welke afstand je bal heeft afgelegd en hoe nauwkeurig je slag is. Alle gegevens worden via de Inrange App® op je telefoon opgeslagen.

Download gratis de Inrange App® in de Google Play of App Store.

Update ballenmachine

De E-rangekey werkt vanaf heden niet meer op de ballenmachine. U kunt ballen halen in de shop met het tegoed van de E-rangekey of contactloos op de ballenmachine.
In de maand april zorgen wij dat de tegoeden (tegoed én borg E-rangekey) overgezet worden op een betaalapp. Deze app (welke nog niet te downloaden is) is ter vervanging van de E-rangekey. Zodra u deze kunt downloaden brengen we u op de hoogte middels onze socials en nieuwsbrief.

Tarieven ballenmachine
18 ballen € 1,50
36 ballen € 2,50
54 ballen € 3,75
90 ballen € 6,00