Skip to main content

Oefenfaciliteiten

Driving Range

Golfbaan Spaarnwoude beschikt over uitgebreide oefenfaciliteiten. Zo vindt u op de driving range ruim 90 afslagplaatsen waarbij de verschillende targets het afslaan extra aantrekkelijk maken. Een groot gedeelte is overdekt en er is een apart gedeelte voor lessen waar u in alle rust samen met de professional aan uw swing kunt werken.

De driving range is voor een ieder gratis toegankelijk en reserveren is niet nodig. De ballenmachine werkt contactloos. Rondom de terrassen bevinden zich nog een aantal grote putting- en chipping greens met diverse bunkers om uw korte spel te oefenen.

De driving range is elke dinsdag t/m vrijdag verlicht tot 20:00 uur. (uitgezonderd slechte weersomstandigheden). Bij twijfel kunt u tot 16.00 uur bellen met de receptie op 023 538 55 99

Inrange

Als één van de eerste golfbanen in Nederland zijn wij een samenwerking aangegaan met Inrange.

Inrange is op alle 90 afslagplaatsen uitgerust met apparatuur om je slagen te volgen, de gegevens worden vastgelegd op je persoonlijke touchescreen of via de Inrange App op je telefoon. Dit radar-bal-volgsysteem zal op alle matten, te gebruiken zijn. Of je nu je spel wilt verbeteren of voor de eerste keer een balletje slaat, de training programma’s zijn geschikt voor iedereen!

Inrange is gemaakt voor golfers die graag willen trainen en hun spel willen verbeteren. Wanneer je afslaat, worden alle gegevens vastgelegd via de radar en rechtstreeks gedeeld met je persoonlijke touchscreen. Zo weet je precies welke afstand je bal heeft afgelegd en hoe nauwkeurig je slag is. Alle gegevens worden via de Inrange App® op je telefoon opgeslagen.

Download gratis de Inrange App® in de Google Play of App Store.

Update ballenmachine

De E-rangekey werkt vanaf heden niet meer op de ballenmachine. U kunt ballen halen in de shop met het tegoed van de E-rangekey of contactloos op de ballenmachine.
In de maand april zorgen wij dat de tegoeden (tegoed én borg E-rangekey) overgezet worden op een betaalapp genaamd MyNetpay. Deze app is ter vervanging van de E-rangekey.  U kunt hiermee bij de machine uw tegoed opwaarderen.

Tarieven ballenmachine
18 ballen € 1,50
36 ballen € 2,50
54 ballen € 3,75
90 ballen € 6,00

Hier vind je alle info en mogelijkheden van Inrange, wij zijn enthousiast jij ook?

DON’T PRACTICE. PLAY.
This isn’t just practice. It’s Play.

  • Spellen die net zo leuk zijn voor een beginner als een ervaren golfer.
  • Gebruik je vaardigheden om je vrienden te slim af te zijn in een spelletje Bullseye of Shrinking Target.
  • Ga de uitdaging met andere aan door op de diverse targets te mikken.

VIRTUAL COURSES
Our virtual courses are part of the multiplayer range experience and can only be found on Inrange+. When you’re booking online, make sure you add Inrange+ to your reservation.


🌍 WORLD CLASS COURSES
Boek een Inrange+ spot met vrienden en speel iconische banen van over de hele wereld.
⌚ PLAY YOUR WAY
Speel wanneer het jou uitkomt. Na het werk of in je lunchpauze, elke dag van de week.
⛳PURE FUN
Geen lidmaatschap, geen dresscode, alleen maar gezellig spelen met vrienden, ongeacht ieders niveau.

PROGRESSION IN THE PALM OF YOUR HAND.
Effective practice blends enjoyment with improvement.

Inrange heeft ’s werelds eerste driving range handicap ontwikkeld: de Inrange Handicap®. Met virtuele doelen die schalen naar de Inrange Handicap® van elke speler en eenvoudig te interpreteren, maar toch diepe numerieke gegevens, was het voor elke speler nog nooit zo eenvoudig om hun voortgang in de loop van de tijd te zien.

Reserveren is niet nodig.

Download gratis de Inrange App® in de Google Play of App Store.