FlightScope

Wat is de FlightScope en wat kunt u ermee?
De FlightScope maakt gebruik van een radar die uw balvlucht en swing registreert en analyseert. De data wordt door een professional uitgelezen en gebruikt bij het verbeteren van uw swing of uw clubs.

Custom fitting
Het kiezen van de juiste clubs is door het grote aanbod niet makkelijk. De gemiddelde golfer kiest zijn stokken vaak op gevoel. Met behulp van de FlightScope kunnen wij u laten zien wat een andere shaft kan doen voor uw spel, of dat u meer/ minder loft op de club nodig heeft.

Na een uitgebreide test met verschillende clubs wordt er een rapport opgemaakt, waardoor u kunt zien welke club gemiddeld de beste prestatie levert. Zo kunt u de juiste keuze maken, die gebaseerd is op feiten i.p.v. gevoel.

Prijs*
30 minuten € 29,95
60 minuten € 49,95

* Mocht u na aanleiding van de fitting besluiten nieuwe hardware aan te schaffen, worden bovengenoemde bedragen in mindering gebracht.

Benieuwd naar de sterke en zwakke punten van uw swing? Reserveer dan de FlightScope Combine test. Tijdens deze 60 minuten durende test slaat u 3-5 ballen op verschillende doelen tussen de 30 en de 200 meter. De slagen kunt u virtueel terugzien op de tabled en krijgt feedback over elk schot.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de shop 023-5385599 of vul onderstaand contactformulier in.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.